Privacybeleid

Privacybeleid

Dit privacybeleid beschrijft het type informatie dat u over u verzamelt terwijl u Trendkleding bezoekt; hoe uw informatie wordt gebruikt en wanneer deze mag worden bekendgemaakt; hoe u het gebruik en de openbaarmaking van uw informatie regelt; en hoe uw informatie wordt beschermd.

Verzamelde informatie
Wij verzamelen een verscheidenheid aan informatie over u, waaronder:
Informatie die u ons rechtstreeks verstrekt.
Informatie over uw computer en browse-activiteiten op de service, inclusief via cookies, webbakens en andere vergelijkbare technologieën.
Krijg informatie over u uit andere bronnen, zoals toegestaan ​​door de wet

Gebruik van informatie
We gebruiken de informatie die we verzamelen om:
Geef de door u gevraagde service.
Vertel je wat we denken dat je zal waarderen.
Pas wat u ziet en advertenties aan.
Verbeter je ervaring op Trendkleding.

uw keuze
Als u ervoor kiest om contactgegevens met ons te delen, krijgt u de mogelijkheid om deze informatie bij te werken.
U kunt commerciële e-mails of sms-berichten die door Trendkleding zijn verzonden beëindigen in overeenstemming met de instructies in dergelijke e-mails of sms-berichten die u hebt ontvangen.
Zoals beschreven in het online-advertentieoverzicht van derden, hebt u de mogelijkheid dat derden uw informatie verzamelen en gebruiken om relevante advertenties weer te geven
U kunt er ook voor kiezen om uw advertenties aan te passen zonder enkele van de gegevens die we verzamelen te gebruiken. Neem contact met ons op om te stoppen.


andere informatie
Trendkleding streeft ernaar om met u samen te werken om een ​​eerlijke oplossing te vinden voor eventuele privacykwesties.
We hebben commercieel redelijke procedures gebruikt om uw gegevens te beschermen, maar houd er rekening mee dat gegevensoverdracht of opslag niet 100% veilig is.

Hoe contact met ons op te nemen
Als u vragen hebt over het privacybeleid, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om binnen een redelijke termijn op uw verzoek te reageren. U kunt een e-mail sturen naar dit adres: trendkleding@hotmail.com